Word Vriend van DagelijksRekenenRotterdam!

DagelijksRekenenRotterdam wil rekenonderwijs in Rotterdam een impuls geven. Het platform DagelijksRekenenRotterdam biedt leerlingen uit de regio Rijnmond dagelijks herkenbare verhaaltjessommen om op eigen tempo en niveau rekenvaardiger te worden. Wij denken dat we alle leerlingen in Rotterdam kunnen helpen door het bieden van kansen.

Ons doel: we willen ons Rotterdamse rekenplatform gratis aanbieden aan alle leerlingen in de regio Rotterdam. Hiermee hopen we samen met Rotterdamse ondernemers een duurzaam platform te bieden waar we op basis van kansgelijkheid alle leerlingen de kans bieden om te rekenen onze prachtige stad Rotterdam.

Wat vragen we van jullie: een sponsorinvestering van 150 euro die ervoor zorgt dat de kosten voor het platform en creëren van Rotterdamse content geborgd blijft en je als bedrijf je kunt inzetten in een maatschappelijke uitdaging.

Wat krijg je ervoor terug: DagelijksRekenenRotterdam draait om Rotterdamse content. Iedere sponsor wordt Vriend van DRR (DagelijksRekenenRotterdam) met een vermelding op de homepagina en daarnaast worden voor de ondernemer 20 vragen en afbeeldingen gecreëerd die door de Rotterdamse leerlingen worden gemaakt.

Vriend van DagelijksRekenenRotterdam

Inloggen